Nieuws

Vraag1: Bart, hoe verlopen je eerste twee maanden op Daring?

De motor van mij is wat traagjes op gang gekomen. Lichte kwaaltjes in de voorbereiding die zorgden dat ik niet op niveau was. Nu september bijna achter de rug voel ik dat ik weer op niveau aan het komen ben. De leeftijd zal hier wel een rol spelen. Aangename kennismaking gehad met het bestuur en de vele mensen die voor Daring veel over hebben.

Vraag2: We horen uit verschillende hoeken dat de groepssfeer goed is bij jullie, zijn er daar speciale redenen voor?

De sfeer is goed en belangrijk. Als je wint is dit nooit een probleem. Het is aan de voortrekkers van de ploeg om ervoor te zorgen dat er bij verlies ook een positieve sfeer is. Die rol als voortrekker van het team is iets dat ik graag op mij neem.

Vraag3: Je hebt een lange loopbaan tot nu toe, kan je dit eens allemaal schetsen en ons een leuke anekdote vertellen?

gestart op 6 jarige leeftijd bij Jong Male. 1ste ploeg tozn ik 17 was. Daar leerde ik van ouderdomsdeken Nico Neyt dat we niet zot genoeg waren. Nico ging dan ook elke zondag door de muur. Korte passage bij Varsenare. Daar heb ik vooral de grappenmaker in Steve Stellamans leren kennen. 6 jaar Jabbeke waar ik 5 jaar topschutter van de ploeg was. Ik vergeet er nooit dat ik er een officiële match gespeeld heb met de beloften als keeper op zaterdag. De dag nadien als spits tegen hun eerste ploeg. Polivalentie troef! Daarna ging ik voor 2 seizoenen Oostkamp waar ik met eigen ogen zag hoe je niet scherp hoefde te trainen maar toch 35 goals maakte op een seizoen. Fenomeen genaamd Phil Cannot. Daarna 2 seizoenen Kortemark waar de trainer Christ Vandevijver ons bijna iedere week powerpoints liet zien van onze tegenstanders.

Vraag4: Je hebt toch al veel trainers gehad met toch veel ervaring, waar schat je jullie coach in?

ik heb idd al veel trainers gehad met elk hun stijl. Onze trainer kan hoger maar hij zal bepaalde opofferingen moeten doen in zn levensstijl om hogerop te willen.

Vraag 5: Wat is je favoriete buitenlandse en binnenlandse voetbalploeg/speler?

Club Brugge Vanaken. Barca Messi (ben wel fan van CR7 maar niet van Juve)